Leifheit 52120 Set Clean Twist M Ergo

Ajánlataink a termékre

 

Leifheit 52120 Set Clean Twist M Ergo

14 650 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
magikhome.hu
Termékleírás
Tökéletes a parketta, laminált parketta vagy más kényes padlók tisztításához. Nincs több vizes folt vagy karcolás: az egyedülálló Leifheit forgó mechanizmusnak köszönhetően a törlőhuzat páratlanul száraz lesz. A szennyeződést egyszerűen kicsavarja. És mindehhez nem kell lehajolni, benyúlni a vízbe és lábbal a pedálra lépni. Mindezt a kihúzható nyél és a beépített stop-mechanizmus biztosítja. A forradalmian új kicsavaró mechanizmus a felmosó nyelében rejlik: a nyél nyomására kezd forogni a felmosó. A törlőhuzat nedvessége többszöri lenyomással állítható be.
Az új, 33 cm-es törlőszélességű felmosó igen laposra hajtható össze, és így nehezen tisztítható helyeket is elér, pl. szekrények vagy ágyak alatti helyeket. A teljes huzatnak köszönhetően a sarkok és élek sem maradnak tisztítás nélkül.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.